tirsdag 8. februar 2011

Kristiane Eik

Kristiane Eik er 17 år gammel. Hun har bursdag 4. januar. Kristiane har to søsken, en lillesøster som heter Dina Eik og en storebror som heter Lars Eik. Dina er 11 år gammel og Lars er 20 år. De bor hjemme hos foreldrene alle sammen. Men, Lars er narkoman, og foreldrene bruker mye tid og energi på han. Kristiane får derfor ikke så mye oppmerksomhet. Dina derimot, får mye. For hun er minst.
Foreldrene heter Nina og Jan Eik. De har vært gift i 20 år. Nina var faktisk ganske god og rund i bryllupet, for hun var da gravid med Lars. Nina jobber som frisør og Jan har sitt eget snekker-firma. Jan tjener en god del, så de sliter ikke med penger.
Kristiane bor på Tofte i Hurum med familien sin. Hun har to bestevenner som heter Tobias og Lisa. De er like gamle som henne, og de gikk i klasse med hverandre på ungdom-skolen. Lisa gikk også i klasse med henne på barneskolen. Tobias er pøblete, finner på mye spik, så Kristiane er i ferd med å skli inn i feil miljø. For hun blir preget av han og broren. Lisa er ikke mye bedre. Foreldrene hennes er skilt, så hun bor hos moren. Men moren hennes er gift med en alkoholiker, så Lisa liker ikke å være hjemme. Hun er derfor mye hos Kristiane. Hun finner også på mye spik, siden hun ikke har noen voksne som passer på hva hun gjør.
Kristiane har en stor lidenskap. Nemlig dans, nærmere bestemt Hip Hop. Hun har danset siden hun var 10 år gammel, så hun er rimelig god. Hun har vunnet flere premier for dansinga si også. Men hennes uvaner, som røyk og usunn mat, holder henne litt tilbake. Det går fort en ti-pakning om dagen og hun bryr seg ikke om pizza til frokost. Ikke at det hender så ofte, men poenget er at hun ikke er så nøye på hva hun spiser. Skole er noe annet hun ikke er så nøye med. Hun skulker mer enn gjerne en time eller to for å øve på dansinga si.

- Eline, Iselin og Karoline

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar